top of page
Buscar
  • Foto del escritorEndo Catalunya

Solidaridad en el Instituto Pla de L'Estany de Banyoles


Los alumnos de 3ero de Eso del Instituto Pla de L'Estany de Banyoles, han querido colaborar con el proyecto de investigación de Fundació Clinic (http://www.mgda.es/r/1/6923) y han donado el 35% de los beneficios de su cooperativa Art Jove. Queremos darles las gracias por solidaridad e interés por nuestra enfermedad. ¡Gracias chic@s!

Os adjuntamos un escrito que nos han hecho llegar:

"La Cooperativa L’Art Jove, formada per alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Pla de l’Estany de Banyoles, hem col·laborat amb l’associació Endo&Cat. Després de que la Lídia Blázquez, sòcia d’Endo&Cat i també professora de l’institut, ens parlés sobre la malaltia de l’endometriosi i ens informés de les tasques que porta a terme l’associació, vam decidir destinar el 35% dels beneficis que generés la nostra cooperativa a col·laborar en un fons per a la investigació de la malaltia.

Gràcies a aquesta acció no només els alumnes integrants de la cooperativa hem après moltíssimes coses sobre la malaltia, sinó que també n’hem fet difusió en tots els mercats que hem organitzat.

Ara que ja hem acabat les activitats comercials de la cooperativa, estem molt contents d’anunciar que la nostra col·laboració a la investigació de la malaltia és de 160€.

Ens sentim molt orgullosos de poder fer aquesta aportació.

Moltes gràcies per tot."

‪#‎endometriosis‬ #endometriosis ‪#‎investigación‬ ‪#‎solidaridad‬

20 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page